Ez a weboldal megfelel az EU GDPR szabályzatának és technikai, funkcionális cookie-kat használ melyek elfogadása ajánlott a felhasználói élmény javítására, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében.
Menü

2021 TAVASZ - NYÁR

2021 TAVASZ - NYÁR

Ahogy a nappalok egyre hosszabbak, bennem is erőre kapott az az érzés, hogy "január február, itt a nyár!" Vicces kis sorocska, de számomra régóta a valóság is, mert mire kettőt pillantok a karácsonyi szezon után, már a következő kollekció fotózására készülök. És ez persze nem olyan könnyed és egyszerű, mint ahogy hangzik, sőt! Általában őrült tempóban dolgozom, hogy kellő időre utolérjem magam, és a naptárt, és időben be tudjam mutatni a vadiúj darabokat. Van amikor ez összejön, és van amikor nem :-)


Most több okból is másképp zajlik a tervezés, és a tavaszi felkészülés. Egyrészt azért, mert a covid miatt nem volt akkora hajtás az év végén, mint szokott, és nem dolgoztam végkimerülésig. Ezen kívül, - szintén a covidnak köszönhetően - rengeteg csodás anyagom van. Tavaly rendeltük őket Olaszországból, és a vírus miatti leállásban semmi értelme nem volt a feldolgozásuknak. De majd most! Gyönyörű színek, textúrák, minták. Tobzódom bennük, mint ahogy az azóta összegyűlt ötletekben is. Megpróbálom a legjobbat kihozni belőlük és magamból, és mielőbb megmutatni nektek!

Keresés