Ez a weboldal megfelel az EU GDPR szabályzatának és technikai, funkcionális cookie-kat használ melyek elfogadása ajánlott a felhasználói élmény javítására, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Vadiúj alapanyagunk a BAMBUSZ!

2024 tavaszán került be a kínálatunkba a bambusz jersey. Amit érdemes tudni róla, hogy:

- pihe-puha
- légáteresztő
- remekül szigetel
- könnyű
- nagy nedvszívó képességgel rendelkezik
- gyorsan szárad
- nem gyűrődik
- hipoallergén
- gombaölő
- antisztatikus

A bambuszt, mint alapanyagot a textiliparban már régóta használják. A szövéshez használt szálakat a bambuszszárak üreges rostjaiból készítik. A növény gyorsan eléri a felhasználásához szükséges méretet, így nem használnak kemikáliákat a növénytermesztéshez. Hamar a feldolgozási területre kerülnek, ezért a természetes antibakteriális tulajdonságukat meg tudják megőrzni. Gombaölő és antisztatikus képessége is van a bambusz rostnak, ezért a belőle készült textil természetes módon gátolja a baktériumok, gombák elszaporodását vegyi anyagok hozzáadása nélkül. Ideális az érzékeny bőrűek számára is. Röviden, fantasztikus viselet. Egyelőre fekete színben elérhető, két modell készült belőle, az aszimmetrikus és a csónaknyakú ruha. 

Mid-season sale!

Június 30-ig MINDEN ruhára 10%, és MINDEN szoknyára 30% kedvezményt adunk a Prizma Designer Store-ban és itt a Webshopban!

Gyertek és válogassatok, amíg a készlet tart! Most még vannak színek és méretek is szinte mindenből, illetve egyedi darabokat is találhattok a butikban. Ezekről nem készültek képek, ezért nincsenek fent a webshopban, érdemes bekukkantani a Prizmába.

Ha lagziba készültök, vagy szeretnétek egy új ruhát a nyaralásra, akkor itt a szuper alkalom, hogy lecsapjatok egy rég vágyott kedvencre!

Vár a Prizma Designer Store!

Négy tervezőtársunkkal megalapítottuk, és 2020 szeptember végén megnyitottuk a PRIZMA Designer Store-t! A White Lemon - Smartwear for Women termékei mellett csodálatos ruhákat, cipőket, ékszereket, táskákat, kalapokat és fantasztikus legyezőket találtok a vadonatúj üzletünkben. Különlegességünk emellett, hogy mi, a tervezők vagyunk jelen, szakértő segítséget, tanácsot, figyelmet adva vásárlóinknak.

Szeretettel várunk benneteket Budán, a Margit körút közvetlen közelében, a Kis Rókus utca 1. szám alatt. A PRIZMA Designer Store vasárnap kivételével minden nap nyitva tart, hétköznapokon 11-19 óráig, szombaton 11-15 óráig.

Keresés