Ez a weboldal megfelel az EU GDPR szabályzatának és technikai, funkcionális cookie-kat használ melyek elfogadása ajánlott a felhasználói élmény javítására, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 08. 10. 21:46:00
Elérhetőek a hideghatású viszkóz modellek!

Felkerültek a webshopba a modellek, amik hideghatású viszkózból készültek. A 2021-es nyári szezon sztárjáról érdemes tudni, hogy vadiúj érzést nyújt. Viselőjét hűti, borzongatóan simogatja, és a különlegesség érzését kölcsönzi. Amellett, hogy új technológiával készült, fenntartható is egyben!

Készül belőle szoknya, blúz és néhány egyedi ruha. Ez utóbbiak azért születtek meg, mert annyira jólesett kísérletezni a textillel, mit lehet kihozni belőle, mi mutat igazán jól, hogy a játék végeredménye is teljes értékű legyen. 

 

2020. 08. 10. 21:40:00
2021 TAVASZ - NYÁR

Ahogy a nappalok egyre hosszabbak, bennem is erőre kapott az az érzés, hogy "január február, itt a nyár!" Vicces kis sorocska, de számomra régóta a valóság is, mert mire kettőt pillantok a karácsonyi szezon után, már a következő kollekció fotózására készülök. És ez persze nem olyan könnyed és egyszerű, mint ahogy hangzik, sőt! Általában őrült tempóban dolgozom, hogy kellő időre utolérjem magam, és a naptárt, és időben be tudjam mutatni a vadiúj darabokat. Van amikor ez összejön, és van amikor nem :-)


Most több okból is másképp zajlik a tervezés, és a tavaszi felkészülés. Egyrészt azért, mert a covid miatt nem volt akkora hajtás az év végén, mint szokott, és nem dolgoztam végkimerülésig. Ezen kívül, - szintén a covidnak köszönhetően - rengeteg csodás anyagom van. Tavaly rendeltük őket Olaszországból, és a vírus miatti leállásban semmi értelme nem volt a feldolgozásuknak. De majd most! Gyönyörű színek, textúrák, minták. Tobzódom bennük, mint ahogy az azóta összegyűlt ötletekben is. Megpróbálom a legjobbat kihozni belőlük és magamból, és mielőbb megmutatni nektek!

2020. 08. 10. 21:32:00
Megnyitott a Prizma Designer Store

Négy tervezőtársunkkal megalapítottuk, és 2020 szeptember végén megnyitottuk a PRIZMA Designer Store-t! A White Lemon - Smartwear for Women termékei mellett csodálatos ruhákat, cipőket, ékszereket, táskákat, kalapokat és minőségi kozmetikumokat találtok a vadonatúj üzletünkben. Különlegességünk emellett, hogy mi, a tervezők vagyunk jelen, szakértő segítséget, tanácsot, figyelmet adva vásárlóinknak.

Szeretettel várunk benneteket Budán, a Margit körút közvetlen közelében, a Kis Rókus utca 1. szám alatt. A PRIZMA Designer Store vasárnap kivételével minden nap nyitva tart, hétköznapokon 11-19 óráig, szombaton 11-17 óráig.

Keresés